Gospel Revolution optager gerne nye medlemmer, så har du lyst til at være med i Gospel Revolution, er du altid velkommen til at kigge forbi og prøve kræfter med gospel. Vi øver på Hastrup Skole tirsdag aften. Man kan frit deltage to øvegange, inden du beslutter sig for medlemskab. Herefter skal du til stemmeprøve, hvor du sammen med vores pianist finder den rigtige stemmegruppe.

TRYK HER FOR AT DELTAGE I WORKSHOP DEN 26/9/2020

Tryk her for at deltage på prøve på en øve aften

Gospel Revolution – vi er korleder og pianist Christoffer Pickering

Og alle os der synger:

Vores målsætning er at synge livsbekræftende, glædessmittende gospel med god energi. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til gospelmusik, såvel kirkeligt som verdsligt og socialt. Gospel Revolution er et rytmisk kor, hvor vi arbejde for at blive bedre med vores stemmer. Vores medlemmer er lige nu i alderen fra 25 til over 70, og der er ingen aldersgrænse. Vi har intet krav om, at man skal kunne læse noder, men det skader heller ikke at kunne. Da de fleste af vore tekster er på engelsk, er det en fordel hvis man har kendskab sproget.
Har du læst hertil, så synes vi, at du skal trykke på linket oven over.
Gospel Revolution har valgt at synge med op til 5 stemme-grupper fordelt på: En sopran gruppe bestående af 1. og 2. sopraner, en alt gruppe, en tenor gruppe og en bas gruppe. Særligt vores bas og tenor grupper søger altid efter nye medlemmer, der har lyst til at synge.